Eritreja

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Eritreja

Nekretnine za prodaju u Eritreji

Eritreja je zemlja sjeveroistočne Afrike na obali Crvenog mora, koja graniči s Etiopijom, Sudanom i Džibutijem. Glavni grad je Asmara.

Eritreja ostaje jedna od najsiromašnijih zemalja na svijetu, tako da je tržište nekretnina teško i tražiti nekretninu za prodaju u Eritreji je obeshrabrujući zadatak.

Ne postoje službene procjene koje bi otkrile broj transakcija s nekretninama u agenciji za registraciju nekretnina, što još više otežava pronalaženje nekretnina za prodaju u Eritreji.

Financijski sustav Eritreje također se smatra nerazvijenim, s ograničenom ponudom financijskih usluga.

Ono što dodatno otežava traženje nekretnina za prodaju u Eritreji je i zakon koji državi daje sva prava na imovinu, što stvara ozbiljnu prepreku tržištu nekretnina.

Međutim, ako ste spremni ulagati u nekretnine za prodaju u Eritreji, najbolji grad za to je glavni grad.

Asmara je grad u kojem je talijanska prisutnost. , također je postao UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine i ima jedinstveni arhitektonski stil koji je, čini se, stajao tridesetih godina prošlog stoljeća. Dva druga grada u kojima možete investirati u nekretnine za prodaju su Filfil i Keren.

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB